Nóż Potis

Nóż Potis to fachowe i potrzebne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny i kroi się nim kebabay z mięsa drobiowego lub gyrosa z wieprzowiny. Nóż Potis jest nieodzownym nożem w restauracjach, barach lokalach typu fast food i innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest z znakomitej klasy materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, jakie chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa tej samej grubości ustawiając noże w prawidłowej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start i cicha praca, co jest wygodne dla pracowników obsługi .Noże do kebaba mają określone normy, jakie są zawarte w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne i lekkie co jest dużym i ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże i dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, zaś siła ostrza jest prawidłowa do pokrojenia plastrów mięsa.


Ocena: 3/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Podlinkuj wpis: